om mig

KOSTVEJLEDNING SAMT COACHING

Jeg er ny i at arbejde med vægttab, men har derfor også helt frisk viden indenfor alt det nye. Ud fra en coachende samtale som er den første samtale du får, skaber vi sammen en plan for netop dig .

Så ønsker du mere sundhed?  - Så vil jeg gerne hjælpe dig !

Jeg har den holdning, at intet er forbudt og alt er tilladt. Det handler om at skabe balance, ved at tage de gode valg, der giver mening for dig.

Dine behov og ønsker er i fokus, når vi sammen sætter rammen for, at du kan etablere nye, sunde og varige vaner.
Jeg lover dig, at du vil blive udfordret og få den fornødne støtte, så din motivation øges.


Min vision

Min vision er forsat at udvikle mig og være førende indenfor  mit fag. Jeg ønsker at udbrede mit koncept fysisk såvel som online, så jeg kan nå så mange som muligt og nå så bredt ud som muligt.

Mine værdier

Det er vigtige værdier for mig , at mine klienter føler sig respekteret, at de føler sig trygge ved behandlingen og at alle oplever samme høje kvalitet.


Min mission

Min  mission er, at udføre professionel og personlig kostvejledning samt coaching der giver varige resultater med udgangspunkt i kundernes nuværende vaner og præference


Med min Master Coaching viden kan jeg hjælpe med følgende:

Hvad kan jeg coaches på?
Coaching kan bruges til enhver form for forandring, nogle af de typiske områder kan du læse om her.

Selvtillid og selvværd.

Mange mennesker oplever følelsen af ikke at slå til. Tvivlen på om man er god nok. 

Manglende evne til at sige fra - og til. Coachingen kan give dig et klart syn på dine værdier og ressourcer. Sammen med din coach kan du lære at flytte dit fokus hen på dine styrker og derved opnå et større selvværd og en styrket selvtillid.

Stresshåndtering 

Langt de fleste oplever, at det er svært at finde tid til det hele. Der opstår ofte symptomer på stress, spørgsmål omkring prioriteringer og tid dukker op. Jeg hjælper med  at du skaber et overblik over din tid og ud fra dette skaber et overblik over, hvordan du ønsker at håndtere den. Når du kan prioritere din tid rigtig, finder du igen plads til de værdifulde ting, du føler at du mangler lige nu.

Dårlige vaner. 

Vi har alle sammen vaner, vi godt ved ikke gør os noget godt. Jeg kan hjælpe dig til at tænke anderledes og give dig mulighed for at vælge noget andet. Slip af med de vaner, der gør livet surt for dig. Vi arbejder med dine triggertanker og skaber en ny tankegang, der hjælper dig til at skabe en ny og god vane.

Relationer 

De fleste af os, kender et menneske som vi kan have svært ved at rumme. Nogle af os, befinder os også i en svær relation med et menneske der er vigtigt for os. Når relationen er svær, kan vi ofte føle os magtesløse og frustrerede. Coaching hjælper dig med at definere din egen rolle og det ansvar du ønsker at have i relationen. Vi arbejder med dit selvværd så du bliver i stand til at vælge den retning du ønsker relationen skal gå, du lærer at være i kaos og stå stærkere i dig selv. Udtagelser

 Hej Betina som tidligere fortalt til dig synes jeg du er utrolig og livsbekræftende hvad du har gang i. Du går efter dit hjerte og dine drømme ligner det, så er du godt i gang. Jeg husker dig som en rigtig god kollega, der var hjælpsom og engageret i sit arbejde, kunne altid regne med dig når der skulle fixses opgaver. Så kan forestille mig at dine klienter vil få en fantastisk coach i dig. Personligt ville jeg prøve dig af, hvis jeg gik og var usikker på min sundhed. Igen ønsker dig succes med din nye forretning. 


Klient skriver: Jeg synes Betina er venlig og lytter og en god snakke om madvaner og hun lave en kostplanen da er nem at læse .. Jeg kan varmt anbefale hende 


Klient skriver: Tak for hjælpen til at komme i gang med at få mere grønt ind morgen middag og aften og blive sundere det var en god hjælp jeg fik så det kan jeg varmt anbefale.
Lav din egen hjemmeside gratis!